The Sacred Thread of Yoga

Anat Zahor

Anat

Biography

Anat is a certified Iyengar Yoga teacher and a Meditation and Dharma instructor.She is the founder of Yoga Studio – Yoga Dharma School, and cofounder of Lotus – Local Yoga Place, both in Tel-Aviv, Israel. Anat has been practicing Yoga since 1987, her interest broadened into Tai Chi-Chuan, Chi Kung, Taoism and Buddhist studies. For many years now Buddhism is the basis of her life view. In 1996 she focused her Yoga practice on the system developed by B. K. S. Iyengar, which she adopted as her personal Yoga style, and in 2000 she was  first accredited as a certified Iyengar Yoga teacher and since 2002 she regularly visits the RIYMI center in Pune, India, to study with the Iyengar family. Anat also teaches Vipassana Meditation and gives Dhamma talks on Buddhism and meditation. She is the Director of the Yoga Dharma teachers' training course, in collaboration with the Tel-Aviv University. She is the co-author of the book "A Guide for Healthy Life", published in Israel.Anat emphasizes her teachings on mindfulness, concentration, accuracy, precision, and understanding within body and mind.

Website

www.yoga-studio.co.il
lotusyoga.co.il/

Iyengar Intensive Classes (Mon 11 to Fri 15)

Type     Duration Title Day Time
Chit  Siva  Middling  2.0 hour(s)  The Bandhas In Asanas Monday  10:00 am  to  12:00 pm
Chit  Siva  Middling  2.0 hour(s)  The Great Bird Flies Tuesday  10:00 am  to  12:00 pm
Chit  Vishnu  Middling  2.0 hour(s)  Prana Vidya Wednesday  10:00 am  to  12:00 pm
Sat  Vishnu  Intense  2.0 hour(s)  Stability In Asana Thursday  12:30 pm  to  02:30 pm
Sat  Vishnu  Mild  1.0 hour(s)  Pranayama - Qualities Of Breath Friday  06:30 am  to  07:30 am

Open Weekend Classes (Fri Oct 15 to Sun Oct 17)

Type     Duration Title
A: Asana   Advanced    2.0 hour(s)  The Great Bird Flies Saturday  07:30 am  to  09:30 am
A: Asana   Intermediate    2.0 hour(s)  Stability In Asana Saturday  11:30 am  to  01:30 pm
C: Divine   General    1.0 hour(s)  Guided Vipassana Meditation Saturday  02:00 pm  to  03:00 pm

Home

Presenters

Classes

Schedule

General Information

Sacred Thread

Contributors